Pàgina amb moltes fotografies meves del Port, els seus indrets més bonics i orquídies.

També altres imatges del Delta de l'Ebre, Serra d'Irta i altres fotografies que mostren la bellesa del món natural

diumenge, 27 de març de 2011

PAÜLS : ROQUES ROGES – TORMOSSAL – ESCUDELLETA

 
 
Darrerament hem pogut comprovar que a Paüls han marcat, obert, netejat  senderes. Han posat marques, han plantat pals indicadors i informatius.
Avui he fet un recorregut curt pero no per aixo menys bonic.
Es una ruta facil, d’aquestes que es poden fer en familia.
 
 

Photobucket

 
L’itinerari arranca vora el cementeri de
Pauls. Alli uns indicadors ens mostren el cami, pero es cosa de seguir les marques del GR
 
 
Photobucket
 
 
Mes endavant, fins ara hem anat seguint el GR, trobarem un pal indicador que ens desvia del GR i ens fa caminar fins Coves Roges. Ara el nou cami esta una mica desdibuixat i sense marques.
Finalment arribarem al lloc. Alli podem comprovar d’on ve aquest nom ja que trobarem un mur de pedra que ha convertit unes coves en corrals.
 
 
 
 
Photobucket
 
 
 
Cal que baixen fins el xicotet corrent d’aigua i el remuntem. Caldra usar una mica les mans, pero la recompensa es un raco de gran bellesa. Esperavem trobar mes aigua baixant pel salt pero no ha pogut ser.


 

Photobucket
Ara toca tornar enrera fins al GR, alla on ens l’haviem desviat. Hem de continuar amunt, cap al Tormossa i la font del Montsagre de Paüls. Passarem per un collet, despres d’haber creuat un tram de grans blocs de pedra i finalment arribarem al salt que es forma al Barranc de l’Escudelleta. Es el punt final i nomes ens queda tornar passos enrera fins Paüls.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada